Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Juhlamekkoasut

Juhlamekot ompelen useimmiten erilaisista satiinikankaista tai muuten juhlavasta kankaasta. Näissäkin mekoissa aina takana pitkä vetoketju pukemista helpottamassa.
Jos mukana turkisviitta, on se kokonaan vuoritettu ja pyrin käyttämään vuorina samaa kangasta, kuin esim pöksyt asussa on tai sitten kauluksen alapinta.
Hinnat näihin asuihin "määräytyy" materiaalin mukaan. Osa satiineista + karvakankaat ovat yleensä aika hinnakkaita ostaa.

***********************************************************************************************************************

Ihanaa juhlamekkoasua tämä mekko. Viitta karvakangasta satiinivuorilla. Pöksyt luonnonvalkoista satiinia. HINTA 28e (samanlainen asu myös 30cm nukelle)

mekon ja pöksyjen kangas aivan upea brodeerattu kangas. Pinkit röyhelökoristeet on somistamassa mekkoa. Viitan vuori valkoista satiinia ja päällinen kaunis samettimainen eläväpintainen kangas. On muuten vaikea kuvattava, eli ei kuvassa ole yhtään edukseen :) HINTA 28,00e

Mekko hienoa hieman kohokuvioista satiinia. Pöksyt ja viitan toinen puoli mekon sävyyn sopivaa satiinia. Viitan toinen puoli "lammasmaista" karvakangasta. HUOM: viitta ns. kääntöviitta, eli nappi molemmin puolin viitassa. Satiinien väri parempi tuossa kuvassa, jossa viitta "nurjalta". HINTA 28,00e